Hai, Mala!

credit : weheartit

*

Setelah belum sempat mengisi Twenty Things About Me kemarin, kini aku ikut serta dalam game yang Kak Put bawa. Terima kasih sudah tag aku, Vana! Jadi, ayo kita berkenalan lewat game ini!

  1. What kind of insect is Mala most annoyed of?
    • Cockroach
  2. How does Mala relieve her stress?
    • Singing out loud! Yeah!
  3. What kind of top (clothing) does Mala like to wear?
    • T-shirt
  4. What is Mala hate the most during summer?
    • Haze (because I live in Riau now)
  5. What is Mala’s favorite dish?
    • Rendang!!!
  6. What is Mala’s favorite animation movie?
    • Big Hero 6
  7. Who is Mala’s favorite singer?
    • too many orz but now… umm, well, Troye Sivan?
  8. What is Mala’s favorite flower?
    • Lotus
  9. What is number one on Mala’s bucket list?
    • Travelling from Sabang to Merauke
  10. What is Mala’s favorite color?
    • Navy
  11. What is Mala’s favorite color of clothing?
    • Monochrome
  12. What is Mala’s favorite sport?
    • Walking?
  13. What kind of weather does Mala like when she goes for a walk?
    • Windy
  14. What is Mala’s zodiac sign?
    • Gemini
  15. What song is Mala listening to while she is writing this question?
    • Justin Bieber – Purpose
  16. How tall is Mala?
    • ± 152 cm (ew, i’m so short)
  17. What flavor of maccaron does Mala like most?
    • Choco mint
  18. What is Mala’s favorite thing to do?
    • Listening to music
  19. When is Mala’s birthday?
    • May 22nd
  20. Where was Mala born?
    • Tangerang
  21. How long has Mala been using her current cell phone number?
    • ± 2.5 tahun.
  22. What was Mala’s childhood dream?
    • Doctor
  23. What does Mala think about when she takes a shower?
    • I don’t think, just showering
  24. What is Mala’s favorite beverage?
    • Caramel Frappuccino
  25. Which country does Mala want to go?
    • Spain
  26. What is Mala’s favorite item?
    • Earphone.
  27. What is the name of the movie that made Mala cry the hardest?
    • Miracle in Cell no. 7
  28. What is Mala’s favorite fruit?
    • Mangga muda
  29. What is Mala’s favorite dessert?
    • Cheesecake!
  30. What kind of weather does Mala like when she takes a nap?
    • Segala cuaca :)
  31. What is Mala’s favorite amusement ride?
    • Pirate’s Ship or Kora-Kora in Dufan
  32. What is Mala’s favorite fashion item?
    • Cardigan
  33. What is Mala’s favorite number? 
    • 4
  34. What is Mala’s favorite letter? 
    • K
  35. What is the most number of hours Mala slept before?
    • 9 maybe
  36. Which language is Mala most interested in? 
    • Korean
  37. What kind of animal is Mala hate the most? 
    • Reptile
  38. What food does Mala not eat? 
    • Segala macam timun, alpukat, keluarga sawi-sawian, durian!
  39. What was the last movie Mala watched in theater?
    • Paper Town
  40. What is Mala’s favorite city? 
    • Yogyakarta
  41. What is Mala’s favorite ice cream? 
    • Matcha
  42. Who is Mala’s Indonesia favorite author? 
    • Windry Ramadhina
  43. What does Mala want to do most in Spain (you can change the country based on your answer from #25)? 
    • Hanging around in Barcelona, and taking a lot of Gaudi’s masterpiece’s photo
  44. What does Mala do before she goes to bed? 
    • Reading
  45. How long was the distance of Mala’s first marathon?
    • Have I done marathon before?
  46. What is Mala’s favorite poetry (please insert link if any)? 
    • Karangan Bunga – Taufiq Ismail
  47. How many times has Mala been stung by a bee?
    • None
  48. What is Mala’s favorite day of the week? 
    • Saturday!
  49. How many pets Mala has?
    • None
  50. How does Mala sleep?
    • Kalau kata temanku, bikin orang iba. Jenis muka tidur orang yang punya banyak pikiran :”

Aku selesai! Hore! Aku tag Gaby, Lyri, narin, Rinnaaay, liana. Oh ya, jangan lupa tag ke kak put juga yaaa:)

Thankyouu for reading!

 

Love,

dhamalashobita

Advertisements

11 thoughts on “Hai, Mala!

  1. aduhh kak malaa. ihh, aku senang dapat notif dari kakak ^^ makasih udah ngerjain juga yaa, kak :)

    4. wahhh, kita dekatan dong, kak. aku di medan, kak mala di riau. kalau ntar aku ke riau kita ketemuan yaa, kak HAHAHA
    9. SETUJUUUU!!! keliling negeri sendiri itu wajib hukumnyaa.
    11. ayo, tos dulu kak. monochrome itu selalu kelihatan manis dan tomboy dalam waktu bersamaan. ini sih menurut aku aja yaa, kak. hehe
    50. YAAMPUN kak. aku ketawa masa baca jawaban kakak yang ini HAHAHA

    selamat hari sabtu kak malaaa ^^

    love,
    vana.

    1. Vana… kamu seneng melulu liat notif dari aku. Wkwkwk. Aku jadi terharuuu~
      Kamu di Medan? Stop! Aku bakal ke Medan dan bikin kamu jadi tour guide aku. Bahahahahaha. 😄

      Ayo kita keliling negeri sendiri! Hehee. Selamat hari Sabtu, Vana. :)

  2. MALAAAAAAA :””””) pas liat jawaban pertanyaan yang tanggal lahir, aku tuh langsung otomatis ngecek tanggalan di hape xD ternyata mala besok ulang tauuun yay may 22nd ehey. tadinya mo ngetik komennya besok aja biar sekalian ngasih ucapan tapi ah sekalian ajah. pokoke kudoain mala sukses terus yah, dan mendapatkan apa yang diinginkan. aamiin 😊😊

    MANGGA MUDA IS LYFE PALAGI KALO PAKE BUMBU RUJAK :’> aku kalo beli rujak gitu ya mal, apa ga beli asinan buah, pasti mangga-nya tuh aku yang comot duluan wkwk abisan enak bangetngetngeeeeet heu. mala jauh bgt di riau huhu. aku di jakarta. kita terpish jauh sekali😦 tapi moga-moga pabila diizinkan semoga bisa ketemuan yah ehey.

    yeokshi mala semangat dan keep writing yah maaal😆😆

    1. Makasih buat doanya, fikaaaa 😘

      Mangga muda itu surga..wkwk plus bumbu rujak pedeees..
      Aku aslinya Tangerang sih, fik. Tapi merantau..wkwk next time aku balik mungkin bisa ketemu :D
      Keep writing too, Fika! Thanks udah mampir 😘

  3. Malam, Kak Mala :3 Ini aku, Anis, ganti pen-name haha. Makasih tag-nya xD terus itu kakak sukanya juga big Hero 6? Ya ampun, Kak, aku kok sedih ya liat scene kakaknya meninggal itu (baperan, sih). Suka banget sama karakter-karakternya :–3 dan tadashinya bikin baper selalu!

  4. mala, halooo. sengaja kukomen hari ini biar pas dan bertepatan. pertama tama: happy birthday dulu ya malaaa. wishing you all the best, healthy and happiness for one year ahead (also for the rest of your life). maaf aku literally sok kenal haha, tapi beneran selamat ulang tahun. ^^

    sejujurnya aku rada gak enak sama dirimu bikos aku masih utang review obscure sorrow, huhu maafkan ini kujamak sekalian deh. tapi aku komen di sini dulu yah.

    makasih udah ikutan game-nyaaaa. it’s fun to read your answer, hehehe.
    1. aku kehilangan itungan berapa puluh orang jawab kecoa hahahaha. emg fix deh kecoa musuh sejuta umat. XD
    5. pas ngetik ini pas banget aku makan rendang HAHAHAHA.
    6. AKU NANGIS NONTON BIG HERO 6, KZL???????
    8. wow, lotus. gak kepikiran.
    27. aku juga nangis nontonnyaaaaa. :’)
    31. SAMAAA. kuheran pada orang orang yg gak suka, bikos asik menurutku.

    udah segitu aja nanti kepanjangan heuheuheu. sekali lagi makasih udah ikutan malaaa. :D <3

Your feedback is a gift

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s