meet dhamala

Hi! I’m Dhamala Shobita and I’m so happy you stopped by today.

I was starting this blog few years ago to share my thought and just everything happened in my life.

Talking is not really my cup of tea, that’s why I choose to write.

When I write, I just feel relieved and happy. That’s why I can’t stop.

A part of Kampus Fiksi #4.

Have two published novel, 1 novela, and few of my short stories are published as short story compilation.

I love to read, especially young adult novel. My favorite writer (now) is Windry Ramadhina, Prisca Primasari Nicola Yoon, and Rainbow Rowell.

Don’t ask for my favorite color because it changes all the time. I remembered mention yellow as my favorite color before it turned to rose gold now.

I won’t mind spending money for some cute and useful stationary (or just cute), notebook, mug and paper. I just love to collect them.

Talk to me about BTS and SHINee and I will love you to the moon and back.

Currently listening to Akdong Musician, Hyukoh, Epic High, Kodaline, Halsey, Sleeping At Last, Shawn Mendes, and Disney Princess Song!

Meet me at my Twitter page, @dhamalashobita and have a talk! I won’t bite!

Advertisements

7 thoughts on “meet dhamala

  1. Arisa says:

    hai dhamala :) arisa disini, garis sembilan-enam.
    manggilnya apa yah? hehe ._. dhamala line berapa?
    salam kenal ya :)
    btw visitback dong, blog arisamasih baru banget, baru buat soalnya hehe ._.

  2. orenjiorange says:

    Soooo… hai, kak Dhamala!!!
    Aku Eca, garis 94 ehehehe :D
    Sejatinya bisa terdampar di blog kakak adalah karena penasaran dengan 100 writing prompts challenge yang kakak post, dan kayaknya boleh juga walaupun skripsi sudah di depan mata #lohkokmalahcurhat

    Anw aku mau ijin follow blog kakak ya :D (((dan akan senang sekali kalau kakak mau followback #abaikan))

    • dhamalashobita says:

      Hello, Orenji~ such a cute name 😍😍
      Aku Mala, garis 93. Hehehe. Wah, terima kasih sudah follow.. aku follow balik ya :)
      Boleh yuk ikutan 100 prompts challenge.. hehehe aku juga masih mandek2 sih..

  3. chioneexo says:

    Numpang promosi ya :)
    Aku ada project pribadi yang judulnya ‘365 Personal Playlist’ , tapi tentu aja aku perlu bantuan kalian untuk menyarankan pairing yang tepat dengan lagu yang tepat.
    format project ini adalah songfic; jadi kalian tinggal tulis pairingnya siapa (tapi aku nggak menerima OC) , dan lagu apa yang ingin dijadikan songfic. Lagu yang saya ambil adalah lagu-lagu berbahasa Korea.

    untuk lebih jelasnya, silahkan pergi ke page berikut ini :
    https://chioneartposter.wordpress.com/request-here/365-personal-playlist/

    Partisipasi kalian dalam proyek ini akan sangat berarti buatku ^_^
    Thankseu <3

  4. Der. says:

    Halo, kak Dhamala! Dera dari garis 98 here. Salam kenal. Blogwalking dari td pagi terus bisa mampir sini, tp maaf belum sempat buka buka semua huhu. Ijin mampir lagi lain waktu dan kunjungan kunjungan lainnya tanpa permisi sewaktu waktu hehe.
    Btw, kind to follback?

Your feedback is a gift

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s